• Maak uw keuze

Atelierdag kunstenaars FABELS
Wanneer? 21/05/2017

Wat? Atelierdag kunstenaars FABELS

Ontmoet de kunstenaars.

Zondag 21 mei houden de 4 deelnemende kunstenaars van de expositie FABELS op Kasteel Tongelaar een Atelierdag. Een geweldige kans om deze kunstenaars aan het werk te zien, om vragen te stellen of om de expositie te bekijken tijdens een mini-rondleiding van de makers zelf.

De kunstenaars die deelnemen aan de expositie ‘FABELS’ werken allemaal in verschillende disciplines. Met één gemene deler; de fantasierijke, mysterieuze droomwereld.

Met Marjolein Starreveld, IGOR, Leonie Wijs en Teis Albers.

Toegang gratis.

Teis Albers laat stadse dagelijkse beelden overvloeien in bloemstillevens van oude meesters door digitale compilatietechnieken. De kunst van Teis is een mix van elementen uit de natuur, pop-art en street-art.

Marjolein Starreveld maakt als textielkunstenares portretten met karakter, machinaal geborduurd, waarin toeval het vaak verwrongen eindbeeld bepaald.

Igor van Vijfeyken schildert fabelachtige voorstellingen met een donker, melancholisch randje. Verlaten (fantasie)landschappen en vanitas-schilderijen behoren tot zijn oeuvre en kunnen qua kleur, licht en compositie vergeleken worden met Zeventiende eeuwse kunstwerken.

Leonie Wijs is een textielkunstenares die levensgrote dromenvangers maakt en Macramé wandkleden. Haar werk vindt zijn oorsprong in oude Indiaanse legenden en Keltische symboliek.

De titel FABELS verwijst naar de spiegel die verhalenvertellers en kunstenaars gebruiken om de mens zichzelf te laten zien, in zijn meest naakte vorm. De expositie is nog tot 9 juli 2017 te zien in Kasteel Tongelaar in Mill. Openingstijden: elke zaterdag en zondag van 10 tot 17 uur.

Kasteel Tongelaar, Tongelaar 12 Mill. Autonavigatie: Hoogedijk Mill. Parkeren op de grote parkeerplaats vóór de slagbomen.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws