• Maak uw keuze

Ons Plattelandsrondje
Wanneer? 21/05/2017

Wat? Ons Plattelandsrondje

Fiets de 't Broek en Raamvallei route (± 34,8 KM)

Zondag 21 mei ben je tussen 10 en 17 uur welkom bij 39 plattelandsbedrijven in het land van Cuijk. 5 Plattelandsrondjes bieden je een dag volop cultuur, historie, activiteiten en gastvrijheid. Kasteel Tongelaar ligt aan de 't Broek en Raamvallei route (± 34,8 KM) tussen knooppunt 20 en 48. Misschien wel de leukste route met biggetjes knuffelen op de Valkhoeve, taartjes proeven bij 'Onder de Kersenboom", genieten van 'de Kuilen', van Landgoed de Barendonk en de schaapjes op de Nieuwenhof.

Chef-kok Hans serveert op Tongelaar een kopje verse aspergesoep bij elke consumptie.

Atelierdag
21 mei hebben we ook Atelierdag; alle deelnemende kunstenaars van de expositie 'FABELS' zijn dan aanwezig. Een geweldige kans om deze kunstenaars aan het werk te zien, om vragen te stellen of om de expositie te bekijken tijdens een mini-rondleiding van de makers zelf. Met kunstenaars Marjolein Starreveld, IGOR, Leonie Wijs en Teis Albers.

Forza4neia en Siem
Zondag 21 mei vindt er ook een benefietlunch en veiling plaats in the Barn van Kasteel Tongelaar door Forza4 Neia en Siem. De totale opbrengst van deze dag gaat naar de ontwikkeling van een medicijn tegen de energiestofwisselingsziekte. Kasteel Tongelaar zal aanvullend 10% van de dagopbrengst doneren aan dit goede doel. Aanmelden voor de benefietlunch kan hier.

Op www.onsplattelandsrondje.nl kun je alle routes downloaden en zien welke bedrijven open zijn die dag.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws