• Maak uw keuze

Restaurant

De keuken op kasteel Tongelaar is in goede handen van Smaakmakersmill, sinds 1 januari 2016 de nieuwe uitbaters van Kasteel Tongelaar en haar landgoed. Chefkok Hans van der Steijn en zijn team zijn Bourgondiërs in hart en nieren en willen naast het  cateringbedrijf Kasteel Tongelaar ook culinair op de kaart zetten.

Er zijn op dit moment 2 vacatures in onze keuken.

Kasteel Tongelaar werkt zoveel mogelijk lokale leveranciers. Zo komt ons brood, appelplaat en kuukskes van Teun de Bekker en de speciaalbieren van huisbrouwerij De Blauwe Knoop. Vier keer per jaar organiseren we een Pop-up-restaurant in the Barn. Het eerstvolgende tijdelijke restaurant is in april, thema: 'asperges' !

asperge 2017

In overleg geven we ook kookworkshops en wijn- en bierproeverijen. Samen koken, eten en drinken is samen actief genieten!  Met werknemers, klanten, relaties, familie of vriendenclub. Het kasteel zelf is elke zaterdag en zondag geopend voor een goede lunch en terras, maar daarnaast organiseren we ook zomerse BBQ-avonden, een Pluk & Oogstfeest in oktober, veld-diners en Foodwalks. Check onze agenda voor de programmering!

 

14606361_1160991060681382_3310517790688915410_n

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws