• Maak uw keuze

Workshop Outdoor Cooking
Wanneer? 01/10/2017

Wat? Workshop Outdoor Cooking

Koken op houtvuur en met een 'Dutch oven'

Björn Gerrits van Wanagi Tacaku neemt je mee naar buiten voor een cursus koken op houtvuur en met een 'Dutch oven'. Ga zelf aan de slag met traditionele 18e/19e eeuwse recepten, die de buiken van menigeen trapper, pionier, of Voyageur al hebben gevuld!
Dit keer ga je een appel/peer cake maken in de Dutch Oven, forellen 'Alaskan Style' garen bij het vuur, Fry bread uit de koekepan en reebiefstuk met gebakken aardappeltjes. Dit alles eet je lekker op onder het genot van een biertje of wijntje.
Deelname alleen op reservering via Björn Gerrits: bjorn.gerrits@gmail.com
 
Tijd: van 12:00 tot ongeveer 17:30 uur. 
Max. 10 personen vanaf 10 jaar (tot en met 16 jaar onder begeleiding van een ouder).
Minimale deelname om de cursus door te laten gaan: 5 personen.
Prijs: €50,- p.p. incl. eten en drinken, vooraf te voldoen.
Zelf meenemen: een mok en eventueel een klapstoeltje.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws