• Maak uw keuze

Muziek & BBQ op het plein
Wanneer? 17/06/2018

Wat? Muziek & BBQ op het plein

Met Taaftere !

Live muziek en BBQ op het binnenplein.

Drie zomerse avonden lang geven we intieme BBQ-feestjes op het binnenplein. Er is live muziek en Chef-kok Hans staat achter zijn XXL BBQ-smoker om o.a. een speenvarken te bereiden aan het spit! Kom gezellig borrelen en luisteren of reserveer een tafeltje onder de oude beuk. “Muziek en BBQ op het plein” is van 19 - 23 uur. Naborrelen mag; vinden we gezellig! 

Taaftere: het Brabants antwoord op de Tex-Mex van Rowwen Hèze

Zondag 17 juni gaat Tongelaar Nederlandstalig met de warme klanken van Taaftere. Hun optredens ademen een spetterende nostalgische sfeer met Cajun-nummers en ingetogen luisterliedjes. Het is een programma met gezelligheid en humor, dat regelmatig uitnodigt om mee te zingen en soms ontroert. Folkforum schreef in 2013 over Taaftere: "Dan klonk de ervaren groep Taaftere met haar Brabo-zydeco juist weer verfrissend. Eindelijk een waardig Brabants antwoord op de Limbo-texmex van Rowwen Hèze."

Taaftere is: Mark Söhngen: zang, akkordeon, trekharmonika, Mario van der Linden: zang, gitaar en Willy Verkuijlen: zang, mandoline, basgitaar

Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: mail Emil: info@smaakmakersmill.nl . Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom. Aanvang 19 uur, kosten: € 22,50 pp.

(Bij slecht weer gaan we naar binnen.)

Taaftere TEEU 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws