• Maak uw keuze

Foto-tentoonstelling
Wanneer? 18/11/2017

Wat? Foto-tentoonstelling

Kleine expositie door Alicia van der Leest, Jan Bosch en Marga Nuijs

Vanaf zaterdag 18 november exposeren drie fotografen uit de regio op Kasteel Tongelaar met zeer uitlopend werk: Alicia van der Leest is een portretfotografe uit Oss, Jan Bosch uit Grave toont autobiografisch werk en Marga Nuijs uit Wanroij brengt sprookjesachtige natuurfoto’s mee die bijna allemaal op of rond Landgoed Tongelaar gemaakt zijn.

De indrukwekkende foto’s van Jan Bosch vertellen de geschiedenis van zijn leven op zwartwitte dibond-platen. Jan werkte in diverse Huizen van Bewaring in Amsterdam, in Grave en Zeeland. Een heftige gebeurtenis zou de loop van de rest van zijn leven bepalen. Een gedetineerde viel hem aan drukte hem tegen de muur en kneep zijn keel dicht. Jan is zijn traumatische ervaring op twee manieren te lijf gegaan: door te gaan fietsen. En met zijn camera.

Alicia van der Leest (1992)
 is als professioneel fotografe afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. haar portretten zijn gemaakt met een melancholische sfeer. De psychische & kwetsbare kant van de mens en laten zien is laten zien wie we echt zijn.

Marga Nuijs, fotoclub Kiekus Op Landgoed Tongelaar is Marga al lang geen onbekende meer. De terreinmedewerkers van Brabants Landschap kennen deze dame met haar hond en camera wel. Marga’s favoriete fotografie is mensen, maar op Kasteel Tongelaar laat ze juist haar natuurfoto’s zien. Sprookjesachtige prenten van vos, ree en de prachtige natuur op het landgoed.

Marga Nuijs 1

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws