• Maak uw keuze

Muziek & BBQ op het plein
Wanneer? 12/08/2018

Wat? Muziek & BBQ op het plein

met Desolation!

De laatste van drie intieme BBQ-feestjes op het binnenplein van Kasteel Tongelaar wordt afgesloten door Desolation. U kunt gezellig komen borrelen en luisteren naar de muziek of een tafeltje reserveren en een vorkje mee prikken. 

 

Desolation

12 augustus zal Desolation, net als vorig jaar, de BBQ-reeks afsluiten. Het Langenboomse bandje van Tongelaars ‘Brabants Landschap vrijwilliger’ Toon van Lith speelt muziek uit de jaren ’60 , ’70 en '80 in akoestische vorm. In hun repertoire komen the Stones voorbij, the Beatles, Bruce Springsteen, the Cats, Q65 enz. in akostische vorm. Zij zijn één van de oudste nog actieve bands van Nederland. Desolation bestaat uit Toon (zang, gitaar, ukelele en mondharmonica), Willy (zang en gitaar en 12 snarige gitaar) en Tonny (bas en zang).

“Muziek en BBQ op het plein” is van 19 tot 23 uur, naborrelen mag; vinden we gezellig! Voor meer info of het reserveren van een tafeltje: mailtje Emil: info@smaakmakersmill.nl . Als je alleen wil borrelen en muziek luisteren, ben je ook van harte welkom.

Aanvang 19 uur, kosten BBQ: € 22,50 pp. (Bij slecht weer gaan we naar binnen)

Autonavigatie Hoogedijk Mill

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws