• Maak uw keuze

het Pluk & Oogstfeest
Wanneer? 13/10/2019

Wat? het Pluk & Oogstfeest

Culinair herfstfestival

13 oktober vieren wij het begin van de herfst op Tongelaar met het Pluk & Oogstfeest!

Een culinair herfstfestival boordevol educatieve activiteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden. Met eerlijk en lokaal eten, live-cooking, het neusje van de zalm op het gebied van ambachtelijke producten en een Kooktheater.

 De imker vertelt over de bijtjes van Tongelaar, kinderen mogen zelf appels plukken, moes maken, tarte tatin bakken in het historische bakhuisje, natuurknutselen of kastanjes poffen boven een vuurtje. Er zijn paarden, ezeltjes, een knuffelkoe en kinder-themawandelingen door gastheer Brabants Landschap.
 
Kom zien en beleven hoe ons eten geoogst en geproduceerd wordt bij de Oogsttafel, de melkrobot, het mobiele kippenhuis of proef van de lekkere hapjes die live bereid worden. Er is muziek en Chefkok Hans staat weer achter het Buffet des Overvloeds op het binnenplein.
Het Pluk & Oogstfeest is een gratis Herfst-festival en iedereen is welkom!
Het Pluk & Oogstfeest
zondag 13 okt 2019 11:00 – 18:00 uur
Kasteel Tongelaar in Mill

LET OP: NIET OP GOOGLE MAPS ROUTE RIJDEN!

Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren
Wegens de verwachtte drukte vragen wij iedereen zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Parkeren: kan op het aangegeven grote parkeerterrein voor het kasteel, NIET in de bermen parkeren. Er is bewaakte fietsenstalling. Er mogen geen fietsen, scooters of auto's op het terrein. Een gedeelte van de opbrengst van het parkeren (€ 3,- per auto) gaat naar de Millse Handbalvereniging. Honden alleen buiten het kasteel toegestaan. Wifi is zeer slecht. 

Rolstoelen: er is een invalidetoilet maar houd rekening met middeleeuwse klinkers, veel gras en zandpaden op het terrein. We zijn geen rolstoelvriendelijke locatie helaas.

Geen plastic
Onze standhouders geven geen plastic tasjes mee dus zorg voor je eigen shopper of boodschappenmand! 

Het Pluk & Oogstfeest wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap en OntdekMill. Samen met partners Een Goei Leven, ZLTO en Boert bewust Land van Cuijk, ROC de Leijgraaf en de Agrarische Natuurvereniging Raamvallei.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws