• Maak uw keuze

Wij zijn cateringbedrijf Smaakmakers Mill

Wij regelen al uw feestjes, recepties en diners van het begin tot het eind, met een jong en enthousiast team medewerkers. Wij werken met eerlijke en verse producten en bereiden alles op de dag zelf, in onze eigen keuken. We werken zoveel mogelijk samen met plaatselijke leveranciers en boeren. Wij onderscheiden ons door alles-in-één pakket te verzorgen, van amuse tot stretch-tent, van buffet tot pimp-your-prosecco-barretje, van BBQ tot bruidstaart. Alles wat je zelf nog hoeft te doen is Genieten.

hans_smaakmakers_catering

Hans van der Steijn & Emil Minten
Voor meer informatie: 06- 46070001 of info@smaakmakersmill.nl

“Verfrissend, innovatief en persoonlijk met oog voor kwaliteit en gemak. Wie Emil Minten en Hans van der Steijn uit Mill van de Smaakmakers Mill inhuurt voor de catering van bruiloft, huwelijksjubileum, verjaardagsfeest of vergadering kan rekenen op een geslaagde culinaire dag.”

“Emil en Hans denken met je mee maar geven je ook alle vrijheid voor alle ideeën en wensen.”

“Onze Toscaanse droom: aan lange tafels met al onze dierbaren in de avondzon... Het eten was waanzinnig lekker en de bediening Brabants gezellig! Absoluut het feest van ons leven! “

Kasteel Tongelaar werkt zoveel mogelijk lokale leveranciers. Zo komt ons brood, appelplaat en kuukskes van Teun de Bakker en de speciaalbieren van kasteelbrouwerij De Blauwe Knoop. Vier keer per jaar organiseren we een Pop-up-restaurant in the Barn. In overleg geven we ook kookworkshops en wijn- en bierproeverijen. Samen koken, eten en drinken is samen actief genieten!  Met werknemers, klanten, relaties, familie of vriendenclub. Het kasteel zelf is elke woensdag en zondag geopend voor een goede lunch en terras, maar daarnaast organiseren we ook zomerse BBQ-avonden, een Pluk & Oogstfeest in oktober, veld-diners en Foodwalks. Check onze agenda voor de programmering! www.kasteeltongelaar.nl

“Top feest top dag op een top locatie”

“Het Pop Up arrangement was echt helemaal geweldig. Thema Asperge was echt zo lekker al die verschillende bereidingen. Als er weer een PopUp restaurant met een thema komt zijn wij weer van de partij.”

Winnaar ondernemersprijs 2012 voor Smaakmakersmill en in 2016 voor Kasteel Tongelaar

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws