• Maak uw keuze

Chefkok Hans van der Steijn en zijn team koken de sterren van de hemel op Kasteel Tongelaar.

Kasteel Tongelaar werkt met zoveel mogelijk lokale leveranciers. Zo komen ons brood en kuukskes van Teun de Bakker van Hier en de speciaalbieren van kasteelbrouwerij De Blauwe Knoop. Wij werken met eerlijke en verse producten en bereiden alles op de dag zelf, in onze eigen keuken. 

Een paar keer per jaar organiseren we een Pop-up-restaurant in the Barn. Het kasteel zelf is elke woensdag en zondag geopend voor een goede lunch en terras, maar daarnaast organiseren we ook zomerse BBQ-avonden, een Pluk & Oogstfeest in oktober, veld-diners en Foodwalks. Check onze agenda voor de programmering!

“Top feest top dag op een top locatie”

“Het Pop Up arrangement was echt helemaal geweldig. Thema Asperge was echt zo lekker al die verschillende bereidingen. Als er weer een PopUp restaurant met een thema komt zijn wij weer van de partij.”

"Met zo'n locatie en kwaliteit van eten en drinken waan je je bijna in Frankrijk!"

"Emil is de beste gastheer die je maar kan wensen. Hij weet waar hij over praat en geeft goed en eerlijk advies."

Winnaar ondernemersprijs 2012 voor Smaakmakersmill en in 2016 voor Kasteel Tongelaar

Nog meer fijne recencies over Emil & Hans en Team Tongelaar lees je o.a. op de website van the Perfect Wedding.

Hans&Kevin-asperge pop-up IMG_1644

De Lunchkaart van Kasteel Tongelaar:

lunchkaart_tongelaar_2024

BORRELKAART_tongelaar-2024

We hebben een uitgebreid aanbod op het kasteel van diners, BBQ-avonden, Shared Dining, Streetfood feestjes, te veel om op te noemen!
Wil je de mogelijkheden voor jouw feestje bespreken met Emil? Mail dan: info@smaakmakersmill.nl en kom een keer vrijblijvend aan.

Vanaf 1 januari 2020 zijn wij gestopt met onze Catering "Smaakmakers Mill" Wij zijn volledig gericht op kasteel Tongelaar en kijken met veel plezier terug op een mooie catering periode. De drukte van ons Kasteel Tongelaar heeft deze beslissing doen maken en we zijn er trots op dat wij onze kookkunsten op deze mooie locatie kunnen voortzetten. - Hans van der Steijn & Emil Minten

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws