• Maak uw keuze

OVERNACHTEN OP EEN EEUWENOUD LANDGOED

Boerderij de Benedenhof ligt midden in het eeuwenoude Landgoed Tongelaar, op een unieke locatie in Brabant, vlak onder Nijmegen. Een romantische en rustgevende omgeving om vakantie te vieren of te genieten van een relaxed weekendje weg. Verbaas je over de prachtige omgeving in alle seizoenen van het jaar.

Vanuit de woonkamer van boerderij 'De Benedenhof' kijk je uit over de weidse velden. Er is een goed uitgeruste keuken, ruime woonkamer, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een slaapzaaltje. De boerderij biedt ruimte aan 10 tot 12 personen en beschikt over een romantische bruidssuite.

Meer informatie of reserveren? >>erfgoedlogies

Landgoed Tongelaar is een enorm wandelgebied, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Het barst hier van de vogels, reeën en dassen. In de nabije omgeving vind je het pittoreske Grave met zijn middeleeuwse straatjes en het gezellige Uden met haar winkels en restaurantjes. Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch liggen op 30 minuten rijden.

In de weekenden is er kasteelse levendigheid aan de overzijde. Op zaterdagen en zondagen is Kasteel Tongelaar open voor publiek. Het kasteel en de expositie zijn dan te bezichtigen, het koffiehuis en de veldwinkel zijn open en er is gelegenheid om het informatiepunt van het Brabants Landschap in het torenfort te bezoeken. Op Kasteel Tongelaar worden regelmatig concerten, educatieve wandelingen, exposities, pop-up-restaurants en workshops georganiseerd. Check onze agenda voor de programmering!

Overnachten in de buurt van Tongelaar?
In onze directe nabijheid zitten heel veel lieve collega's waar je ook fijn terecht kunt om te overnachten:

Logeer en Doe-boerderij de Lummel
Bed & Breakfast Boerderij de Molenhof
Bed & Breakfast Pastorie Gassel
Logement de Valkhoeve
Camping en groepsaccomodatie boerderij de Tienmorgen
Landgoed de Barendonk, natuurkamperen en overnachten
Fitland Hotel
Groepsaccomodatie, trekkershutten en minicamping boerderij Het Wisbroek
Farmcamp Op de Beemd Op de Beemd

 

 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws