• Maak uw keuze

OVERNACHTEN OP EEN EEUWENOUD LANDGOED

Bij het kasteel ligt een 300 jarige vakantieboerderij waar je met 11 personen kunt overnachten. Verbaas je over de prachtige omgeving in alle seizoenen van het jaar. En wees niet verbaasd als er ineens een ree of das achter de grote tuin staat! Dit bijzondere plekje is met recht een natuurhuisje.

vakantiehuis_tongelaar_frankgeenen

VAKANTIEHUIS

Boerderij 'De Benedenhof' heeft een goed uitgeruste keuken, ruime woonkamer, 2 badkamers, 3 slaapkamers en een slaapzaaltje. De boerderij biedt ruimte aan 11 personen en beschikt zelfs over een romantische bruidssuite. Ideaal voor 2 gezinnen of grote familie.

Omgeving & activiteiten
Tongelaar ligt in een enorm wandel- en fietsgebied. Het barst hier in het Land van Cuijk van de natuur en de mooie routes. In de nabije omgeving vind je het pittoreske Grave met zijn middeleeuwse straatjes en het gezellige Uden met haar winkels en restaurantjes. Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch liggen op 30 minuten rijden. Zwemmen kan bij natuurgebied de Kuilen op steenworp afstand of de Kraaijenbergse Plassen (10 minuten rijden). Het is mogelijk om fietsen te huren en kano's. Via Tongelaar kano je zo door de Verborgen Raamvallei. 

Andere fijne to do's in de omgeving: wandelen in de Maasheggen (UNESCO-natuurgebied), de Staatsbossen van Sint Anthonis, Sporen van de Oorlog route, dierentuin ZooPark Overloon, het Oorlogsmuseum, Speeltuin de Bergen, of iets verder: Toverland en Irrland (voor de kleine gasten). Op het landgoed zelf kun je met kinderen de wandel-app Vossenstreken wandelen en het Ganzenpad. Ook is er een klein speelbosje bij het kasteel.

Op Kasteel Tongelaar worden regelmatig concerten, educatieve wandelingen, pop-up-restaurants en workshops georganiseerd. Check onze agenda voor de programmering!

RESERVEREN

Meer info over de beschikbaarheid of reserveren? Mail Emil op info@smaakmakersmill.nl of check de website van www.erfgoedlogies.nl

ANDERE FIJNE LOGEER-ADRESJES

B&B Prima Toeven in Mill
Natuurhuisje de Kammerberg op Tongelaar (2 pers)
B&B de Valkhoeve in Mill
B&B de Lummel in Langenboom
Groepsaccomodatie de Tienmorgen in Mill
Landgoed de Barendonk in Beers
B&B Pastorie Gassel
B&B bij het Struinpad in Wilbertoord, met breng/haalservice naar Tongelaar, óók na een feestje bij ons :)
B&B de Slaaperij 

 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws