• Maak uw keuze

Lunch

De keuken op kasteel Tongelaar is in goede handen van Smaakmakersmill, sinds 1 januari 2016 de nieuwe uitbaters van Kasteel Tongelaar en haar landgoed. Chefkok Hans van der Steijn en zijn team zijn Bourgondiërs in hart en nieren en willen naast het  cateringbedrijf Kasteel Tongelaar ook culinair op de kaart zetten.

LUNCHKAART

lunchkaart_Tongelaar_2019_web-1 

lunchkaart_Tongelaar_2019_web-2

Kasteel Tongelaar werkt zoveel mogelijk lokale leveranciers. Zo komt ons brood, appelplaat en kuukskes van Teun de Bakker van Hier en de speciaalbieren van kasteelbrouwerij De Blauwe Knoop. We organiseren regelmatig BBQ-avonden en Pop-up-restaurants in the Barn. 

In overleg geven we ook wildplukwandelingen, kookworkshops (zoals Outdoor Cooking) en wijn- en bierproeverijen. Samen koken, eten en drinken is samen actief genieten!  Met werknemers, klanten, relaties, familie of vriendenclub. Het kasteel zelf is iedere woensdag en zondag geopend voor lunch en terras, maar daarnaast organiseren we ook zomerse BBQ-avonden, een Pluk & Oogstfeest in oktober, veld-diners en Foodwalks. Check onze agenda voor de programmering!

 

 

 

 

 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws