• Maak uw keuze

TROUWEN IN EEN SPROOKJESACHTIGE BURCHT

Kasteel Tongelaar is een officiële trouwlocatie van de gemeente Mill. Je kunt buiten trouwen onder de eeuwenoude wilg of de bij kastanjeboom op het binnenplein, heel intiem in de middeleeuwse fort-toren of groots in de Concertzaal. Het kasteel ligt er schilderachtig bij in de zomerzon en is een sprookje in de winter. Je receptie, diner of feest kan in de prachtige grote Barn, in de oude Jachtkamer of buiten in de velden, het historische perenlaantje of op het binnenplein.

De keuken
De keuken is in goede handen van Smaakmakers Mill; wij koken zoveel mogelijk met produkten van lokale leveranciers en staan open voor al je wensen en creatieve ideëen. Of het nu om ‘live cooking’ gaat, luxe hapjes, een food-pleintje, traditioneel diner of buiten-BBQ; wij hebben de keuken ervoor.

Overnachten
In de romantische boerderij 'De Benedenhof' kunnen max. 11 personen en 2 kinderen overnachten. De Benedenhof heeft haar eigen bruidssuite, 2 douche/badkamers en een grote tuin met weids uitzicht over het landgoed.

Locatie & beschikbaarheid
Kasteel Tongelaar ligt vlak bij Nijmegen en het middeleeuwse Grave. Den Bosch en Eindhoven zijn op 30 minuten rij-afstand.

 

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Emil Minten, 06 46 070 001, of stel je vraag via het contactformulier op de startpagina.

 

 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws