• Maak uw keuze

TROUWEN OP EEN SPROOKJESACHTIG LANDGOED

Kasteel Tongelaar is een officiële trouwlocatie van de gemeente Mill. Je kunt buiten trouwen in de boomgaard, onder de oude kastanjeboom op het binnenplein, heel intiem in de middeleeuwse torenburcht of groots in de Concertzaal. Het kasteel ligt er schilderachtig bij in de zomerzon en is een sprookje in de winter. Je receptie, diner of feest kan in de grote Barn, de oude Jachtkamer, buiten in het veld of op het binnenplein.

De keuken
De keuken is in goede handen van Chefkok Hans van der Steijn; wij koken zoveel mogelijk met produkten van lokale leveranciers en staan open voor al je wensen en creatieve ideëen. Of het nu om ‘live cooking’ gaat, luxe hapjes, een food-pleintje, traditioneel diner of buiten-BBQ; wij hebben er de keuken voor.

Overnachten
In de romantische boerderij kunnen max. 11 personen en 2 kinderen overnachten. De Benedenhof heeft haar eigen bruidssuite, 2 douche/badkamers en een grote tuin met uitzicht over het landgoed.

Locatie & beschikbaarheid
Kasteel Tongelaar ligt vlak bij Nijmegen en Grave. Den Bosch en Eindhoven zijn op 30 minuten rij-afstand.

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Emil Minten, 06 46 070 001, of stel je vraag via het contactformulier op de startpagina.

Famme maakte een lijstje van de 10 tofste plekken in Nederland om te trouwen en 'batsboem!' wij haalden de top 10! Check het hele lijstje hier of bekijk de mooie foto's op onze facebookpagina en lees meteen de spontane lieve reacties van onze gasten en bruidsparen. 

Nog meer fijne recencies over ons lees je o.a. op de website van the Perfect Wedding.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws