• Maak uw keuze

Brainstormen, vergaderen, netwerken; de rustige, bosrijke omgeving van Landgoed Tongelaar biedt volop inspiratie voor boeiende sessies, heidagen, seminars of trainingen en cursussen.

EEN HISTORISCHE VERGADERLOCATIE IN HET BOURGONDISCHE BRABANT

Zowel in het kasteel als in de tegenover gelegen boerderij 'De Benedenhof' van het Brabants Landschap zijn diverse ruimtes voor grote en kleine groepen, op maar 30 minuten rijden van Nijmegen, Eindhoven en Den Bosch.

Het kasteel is tegenwoordig in gebruik door Smaakmakers Mill. Bedrijfsuitjes, afscheid, kick-off, receptie, diner, gala, cocktailparty: Smaakmakers verzorgt het graag. Wij zijn Bourgondiërs in hart en nieren en vinden ‘lekker eten’ héél erg belangrijk. Op het niveau van gastvrijheid en culinaire lekkernijen zul je bij ons niets tekort komen;)

Ook hebben we een ruim netwerk van hele goede dagvoorzitters, sprekers, en verzorgen op verzoek je complete dagprogramma met inspirerende workshops, lezingen, filmpjes, bedrijfcabaret of theaterproductie.

EEN OVERZICHT VAN DE RUIMTES

  • de Jachtkamer, geschikt tot 20 personen
  • de Ceremoniekamer, geschikt tot 35 personen
  • de Concertzaal, geschikt tot 80/100 personen
  • de Barn, geschikt tot 120 personen

ARRANGEMENTEN & PRIJZEN

Wat voorbeelden:

Een hele dag vergaderen inclusief gebruik Jachtkamer of Ceremoniekamer, beamer en flipover, onbeperkt koffie,thee, fris, mineraalwater, lekkers en fruit en een luxe lunch: 37,50 pp ex BTW

Een geheel verzorgde heidag, inclusief programma, gebruik van het kasteel, onbeperkt koffie,thee, fris, mineraalwater, lekkers en fruit, een luxe lunch en borrel met hapjes na afloop: 140,- pp ex BTW

Informeer naar de mogelijkheden of verras ons met je wensen. Niet onbelangrijk: in onze tarieven is echt alles inbegrepen, zonder vervelende verrassingen of toeslagen achteraf...

Op Kasteel Tongelaar werken we zoveel mogelijk met producten van lokale boeren, bakkers en slagers. Aan het binnenplein is een brouwerij die ons eigen kasteelbier brouwt en tijdens het wild- en aspergeseizoen is er een Pop-up-restaurant in de Barn. In overleg geven we ook kookworkshops en wijn- en bierproeverijen. Samen koken, eten en drinken is een activiteit om een groep mensen samen te laten genieten! Met werknemers, klanten of relaties.

Het kasteel is een prachtig uitgangspunt voor wandel- fiets- en kano-tochten over het landgoed. Landgoed Tongelaar is een enorm wandelgebied, bewoond door het gemoedelijkste dier van Brabant, de das. Die zit hier met wel 50 exemplaren.

Er is mogelijkheid tot overnachten in boerderij De benedenhof tot maximaal 11 personen.
Informeer voor de mogelijkheden bij Emil Minten, 06 46 070 001, of stel je vraag via het contactformulier op de startpagina.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws