• Maak uw keuze

Beer & Music
Wanneer? 28/08/2022

Wat? Beer & Music

bierfestivalletje

ZONDAG 28 AUGUSTUS: BEER & MUSIC !


Speciaalbier festivalletje met The Tributes

Samen met de jongens van Brouwerij de Blauwe Knoop organiseren we traditiegetrouw een gratis speciaalbier-feestje op de laatste zondag van de zomervakantie. Met veel proeverijtjes, Chef Hans achter de XL BBQ  en live muziek van The Tributes! Drie brouwerijtjes waaronder de Stramme Kabouter uit Mill en Vet en Lazy uit Rotterdam staan op het binnenplein achter de tap. Geen entree, je bent welkom van 13 tot 19 uur. Vanaf 14 uur spelen The Tributes: kampvuurmuziek met een festival-vibe. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen :)

Praktische info:
Beer & Music start om 13 uur. Geen entree, gewoon lekker komen. Voor € 10,- euro koop je een proefglas met 2 munten en een informatieflyer. De brouwers staan je de hele dag te woord om het brouwproces uit te leggen.

Vet & Lazy is een speciaalbier brouwerij (Okke en Ruben noemen het liever Bierparadijs), gevestigd in het oude zwembad Tropicana aan de Maas in Rotterdam. Ze hebben bieren met de naam Fluffy, Je Moeder en dubbelwit Zomerfit. “Barman! Ik wil Je Moeder!” Het is eruit voor je het doorhebt. En gelukkig maar.
De Stramme Kabouter uit Mill
Gestart na het winnen van het Open Nederlands kampioenschap in 2016 is Jan-Joris zijn eigen thuisbrouwerij gestart in Mill. Zijn passie; “Heerlijke bieren brouwen die nèt iets aparter zijn maar toch toegankelijk van smaak”. Geen feestje zonder de Stramme Kabouter, zij hebben nog geen bierfestival op Tongelaar gemist.
Brouwerij de Blauwe Knoop
De brouwerij van de Blauwe Knoop aan het binnenplein is één van de weinige kasteelbrouwerijen in Nederland. Jeroen, Chris-Jan en John zijn hobbybrouwers en sinds 2016 medehuurders met een eigen brouwerij in kasteel Tongelaar. Hun bieren dragen namen van bekende Millenaren en kasteelbewoners: Bennie Blond, Witte Willems (genoemd naar de bekende Millse kunstenaar Jo Willems) of Hellse Helwig (naar het spook van Tongelaar).
The Tributes: kampvuurmuziek met een festival-vibe. Veel akoestische covers, feestmuziek, meezingers maar ook gevoelige ballads. Join the show, ook als je zelf wilt meezingen. 

Kasteel Tongelaar
Tongelaar 12 Mill
Autonavigatie Hoogedijk Mill
www.kasteeltongelaar.nl
Meer informatie: Emil Minten, info@smaakmakersmill.nl

brouwerij_de_blauwe_knoop_2020

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws