• Maak uw keuze

GECANCELD: het Pluk & Oogstfeest
Wanneer? 18/10/2020

Wat? GECANCELD: het Pluk & Oogstfeest

Verzet naar 2021

HET PLUK & OOGSTFEEST VERZET

NIEUWE DATUM: 24 oktober 2021

Lieve bezoekers en deelnemers aan het Pluk & Oogstfeest,

vanwege de huidige toestand door COVID-19 hebben wij als organisatie besloten om een jaartje over te slaan.  Als non-profit event vinden wij het onverantwoord om nu te investeren in een festival waarvan het nog maar de vraag is of dat in oktober wel door kan gaan. Dat risico kunnen en willen we niet dragen. De voorbereidingen en brainstorms voor 2021 gaan wel gewoon door. Wil je meer info of  al aanmelden dan kan dat via het contactformulier op de website: www.plukenoogstfeest.nl

Namens de crew en vrijwilligers van het Pluk & Oogstfeest wensen wij jullie enorm veel gezondheid, liefs en positiviteit toe. We zien jullie graag in 2021, tijdens onze jubileum editie!

Het Pluk & Oogstfeest is een culinair oogstfeest met live cooking, excursies, workshops, muziek, dieren, kinderactiviteiten en de grootste Smaakmarkt van het Zuiden. In het Pluk & Oogstfeest komen 'natuur' en 'food' samen in één uniek festival.
 
 
Het Pluk & Oogstfeest wordt georganiseerd door Ontdek Mill, Brabants Landschap en Kasteel Tongelaar. In samenwerking met het Smaakcentrum, ROC de Leijgraaf, Een Goei Leven, ZLTO en Land van Cuijk Boert Bewust.

 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws