• Maak uw keuze

Natuurfotografie Wandeling
Wanneer? 10/10/2021

Wat? Natuurfotografie Wandeling

workshopwandeling

Natuurfotografiewandeling Tongelaar met Geert Giesbers 

Zondagochtend 10 oktober geeft natuurfotograaf Geert Giesbers een workshop-wandeling over Tongelaar in het thema ‘HERFST IN MACRO’. Denk aan paddenstoelen, insecten of vruchten van de herfst.

De wandeling duurt 2 uur en eindigt bij Kasteel Tongelaar. We starten om 8 uur, graag om 7:45 uur verzamelen bij het insectenhotel bij de boomgaard. Er kunnen maximaal 10 personen mee. Kosten zijn €7,50 per persoon, excl. koffie. Deelname is alleen op reservering vooraf bij Geert Giesbers: geertsfoto@gmail.com

Adres: Tongelaar 12, autonavigatie Hoogedijk Mill!  Parkeren vóór de slagbomen op de grote parkeerplaats (het is 10 min. wandelen van de parkeerplaats naar het kasteel).

De volgende Natuurfotografie-wandelingen bij Kasteel Tongelaar zijn 10 oktober en 14 november. Check de agenda of mail Geert: geertsfoto@gmail.com

Amateurfotograaf Geert Giesbers uit Oeffelt is geen onbekende op Landgoed Tongelaar. Al jaren gefascineerd door het fotograferen van landschappen, bloemen, insecten en het plattelandsleven neemt zijn hobby steeds meer professionele vormen aan. Wie zijn instagram-account volgt wordt wekelijks getrakteerd op Geerts prachtige inkijkjes op de omgeving om ons heen.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws