• Maak uw keuze

Natuurfeest Tongelaar
Wanneer? 23/10/2022

Wat? Natuurfeest Tongelaar

Natuurfeest Tongelaar

Natuurfeest Tongelaar

Kosten en reserveren
Deelname is € 5,- per kind, ouders gratis*. Reserveren (alleen voor de kinderen, ouders hoeft niet) kan bij Brabants Landschap.

De Natuurfotografie workshopwandeling door Ester van Gemert vertrekt om 13 uur. deze workshop is geschikt voor kinderen van 10 jaar en ouder. Reserveren voor de wandeling kan bij de infobalie van Natuurfeest Tongelaar of via een pb naar Ester. Vergeet je smartphone niet!

Natuurfeestje Tongelaar wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap, Ontdek Mill, Scouting Mill en Grave, IVN,  Cuijk en het Smaakcentrum. Dankzij Stichting DikGroen krijgen 50 kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben een gratis ticket. 

LET OP: vanwege Natuurfeest komt Rondje Tongelaar te vervallen deze dag.

Tickets à € 5,00 bestel je hier. (ouders gratis en hoeven niet te reserveren)

*Onze activiteiten zijn gericht op kinderen tussen 4-12 jaar, hier hebben wij onze materialen op ingekocht en we hebben rekening gehouden met voldoende uitdaging voor alle leeftijden. Zonder polsbandje (toegangskaartje) mag er niet worden deelgenomen aan de diverse activiteiten. Wil je kind van 3 of 12+ ook meedoen, dan dien je hiervoor ook een toegangskaartje aan te schaffen. Toegangskaartje = polsbandje = meedoen aan activiteiten.

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws