• Maak uw keuze

Wild POP-UP restaurant
Wanneer? 17/11/2023

Wat? Wild POP-UP restaurant

VOL

Drie weekenden lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.

Het Pop-up restaurant kan weer beginnen! En nog wel in het mooiste seizoen van het jaar: de herfst. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren het wilddiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data dit jaar:

WIJ ZIJN VOLGEBOEKT.

Vrijdag 17 november 2023 = VOL

Zaterdag 18 november 2023 = VOL

Zondag 19 november 2023 VOL

Zaterdag 2 december 2023 = VOL

Zondag 3 december 2023 = VOL

Vrijdag 8 december 2023 = VOL

Zaterdag 9 december 2023 = VOL

Zondag 10 december 2023 = VOL

Op dit moment werken we nog hard aan het menu. Zodra er meer bekend is over de gerechten, prijzen en aanvangstijden laten we je dat weten via de nieuwsbrief. Alvast reserveren? Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl 

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.

EEN-GOEI-LEVEN-LOGO-GROEN

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws