• Maak uw keuze

Pinksterwandeling
Wanneer? 29/05/2023

Wat? Pinksterwandeling

Kasteel gesloten

In verband met een besloten feest zijn het kasteel en de binnenplaats op Tweede Pinksterdag gesloten. Er vertrekken deze dag wel 2 gidswandelingen; we verzamelen om 11:00 uur bij het insectenhotel, rechts van het kasteel.

Op 2de Pinksterdag, maandag 29 mei, verzorgen de natuurgidsen van Brabants Landschap en IVN 2 gratis wandelexcursies om 11:00 uur. Trek je laarsjes maar aan, we blijven niet altijd netjes op de paden.

Horeca gesloten
Vanwege een besloten feest zijn het kasteel en de binnenplaats gesloten deze dag. Er is dus geen mogelijkheid voor koffie of toilet. Maar er valt zoveel te zien en te vertellen in deze mooie tijd van het jaar, dat onze natuurgidsen hebben besloten om toch op pad te gaan. Ook het kasteel en haar geschiedenis zullen uitgebreid aan de orde komen. Ga je mee?

Reserveren
Deelname is gratis, reserveren verplicht. De wandeling duurt ongeveer een uur en is niet rolstoelvriendelijk. Honden zijn (mits vriendelijk en goed aangelijnd) welkom.

Liever zelf eropuit met het gezin?
Dat kan natuurlijk ook! Download de app 'Vossenstreken' en kies zelf een gebied en thema van de route. Bijvoorbeeld de route 'Da's pas speuren' op Landgoed Tongelaar. De routes en startlocaties zijn te vinden op www.vossenstrekenapp.com 

Praktische info

Adres: Tongelaar 12 Mill, autonavigatie Hoogedijk Mill invoeren!
Parkeren op de grote parkeerplaats voor de slagbomen.
Vanaf daar is het nog 8 minuten wandelen naar de boomgaard bij het kasteel.
Daar verzamelen we bij het insectenhotel.

*tijden onder voorbehoud
www.brabantslandschap.nl

insectenhotel

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws