• Maak uw keuze

WILD POP-UP restaurant
Wanneer? 19/10/2018

Wat? WILD POP-UP restaurant

Pop-up restaurant in The Barn

Van 19 oktober tot en met 4 november gaan we weer genieten van wild-gerechten en de oogst van dit heerlijke seizoen op Landgoed Tongelaar. Chef-kok Hans serveert het diner in The Barn. Het menu volgt binnenkort.

Wegens de grote belangstelling van de vorige edities raden we u aan op tijd te reserveren.

19 oktober beschikbaar

21 oktober beschikbaar

26 oktober beschikbaar

27 oktober beschikbaar

28 oktober beschikbaar

3 november beschikbaar

4 november beschikbaar

Wildmenu 2018

voorgerecht (1)
Huis gerookte duivenfilet met gekarameliseerde eendenlever en een frisse Mesclum salade
***

soep (2)
Gevogeltebouillon met julienne van herfstgroenten en een crostini
***

warm tussengerecht (3)
In de jus gegaarde wildzwijn wangetjes met een saus van appelstroop en gebraiseerde venkel
***

warm tussengerecht (4)
Loempia gevuld met wildstoof en gegrillde paksoi
***

hoofdgerecht (5)
Hertenrugfilet à la Wellington geserveerd met bospaddenstoelen en een kruidige wildsaus
***

dessert (6)
Francipan taartje met stoofpeer en Ruby chocolade

3 Gangen € 33,50 gang 1-5-6
4 Gangen € 37,50 gang 1-2-5-6
5 Gangen € 42,50 gang 1-2-3-5-6
6 Gangen € 47,50 gang 1-2-3-4-5-6

Informeer naar de mogelijkheden op andere data voor grotere groepen, ook zakelijk, of voor catering aan huis bij Emil: info@smaakmakersmill.nl

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.

wildmenu2018_kasteeltongelaar

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws