• Maak uw keuze

WILD POP-UP restaurant
Wanneer? 19/10/2017

Wat? WILD POP-UP restaurant

Pop-up restaurant in The Barn

Van 19 oktober tot en met 5 november gaan we drie weken lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar. Chef-kok Hans serveert een 3, 4, 5 en 6 gangen diner in The Barn. Wie zeker wil zijn van een plaatsje reserveert alvast een tafel. Mail naar Emil: info@smaakmakersmill.nl

Reserveren kan vanaf 18:00 op de volgende data:

beschikbare dagen

 
   

19 oktober

beschikbaar

21 oktober

VOL

22 oktober

beschikbaar

26 oktober

beschikbaar

27 oktober

beschikbaar

28 oktober

VOL

29 oktober

beschikbaar

2 november

beschikbaar

3 november

beschikbaar

4 november

beschikbaar

5 november

beschikbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WILDMENU 2017

HERTENCARPACCIO MET GERASPTE MIERIKSWORTEL EN GEPOFTE BULGUR

***

SOEP VAN VELDERWTEN EN DRAGON MET GARNITUUR VAN GECONFIJTE EENDENBOUT

***

WILDE EEND MET CRÈME VAN CHAMPIGNONS

***

WILDZWIJNROLLETJES MET BLEU D`AUVERNE EN HETE BLIKSEM

***

BOERDERIJHERT MET BOSPEEN EN JUS VAN ZWARTE KNOFLOOK

***

NAJAARS PROEVERIJTJE

3 gangen, € 33,50 (1-5-6)
4 gangen, € 37,50 (1-2-5-6)
5 gangen, € 44,50 (1-2-3-5-6)
6 gangen, € 50,00 (1-2-3-4-5-6)

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken. Wild ís 'goei leven'; dieren in het wild hebben geleefd in de vrije natuur op een dieet van wilde besjes, zaden en grassen. Dat proef je terug in dit pure vlees.

 EEN-GOEI-LEVEN-LOGO-GROEN

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

    Op dit moment zijn er nog geen evenementen bekend. Hou onze website in de gaten!

Nieuws