• Maak uw keuze

Wild POP-UP restaurant
Wanneer? 08/11/2019

Wat? Wild POP-UP restaurant

Helemaal uitverkocht

Vier weken lang genieten van wildgerechten en de oogst van het seizoen op landgoed Tongelaar.

Chef-kok Hans en zijn team serveren het diner in The Barn. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt!

Reserveren kan uitsluitend via de mail: info@smaakmakersmill.nl
Het Pop-up restaurant is vanaf 18:00 uur geopend.

Vrijdag 8 november VOL

Zaterdag 9 november VOL

Zondag 10 november VOL

Vrijdag 15 november VOL

Zaterdag 16 november VOL 

Zondag 17 november VOL

Vrijdag 22 november VOL

Zaterdag 23 november VOL

Zondag 24 november VOL

Vrijdag 29 november VOL

Zaterdag 30 november VOL

Zondag 1 december VOL

WILDMENU 2019

ROULEAU VAN EEND MET GARNITUUR VAN RODE KOOL EN GEITENKAAS

***

EEN WILDE GOULASHSOEP

***

GESTOOFDE HAAS MET AARDAPPEL, PASTINAAK EN EPOISSES PUREE

***

WILDZWIJN BOUTSTUK MET GEROOKTE KNOLSELDERIJ EN PADDENSTOELENSAUS

***

HERTEN BIEFSTUK VAN DE DUNNE LENDE, MET STRUCTUREN VAN POMPOEN

***

HERFSTDESSERT VAN HAZELNOOT EN CHOCOLADE

Prijzen:

3 Gangen € 33,50

4 Gangen € 37,50

5 Gangen € 42,50

6 Gangen € 47,50

Voor mogelijkheden op andere data of grotere groepen (ook zakelijk) graag mailen met Emil: info@smaakmakersmill.nl

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.

EEN-GOEI-LEVEN-LOGO-GROEN

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws