• Maak uw keuze

Wild POP-UP restaurant
Wanneer? 21/11/2025

Wat? Wild POP-UP restaurant

Geniet van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.

Het Wild Pop-up restaurant gaat weer beginnen! En nog wel in het mooiste seizoen van het jaar: de herfst. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren het wilddiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data dit jaar:

Vrijdag 21 november 2025 VOL

Zaterdag 22 november 2025 VOL

Zondag 23 november 2025 VOL

Vrijdag 28 november 2025 VOL

Zaterdag 29 november 2025 VOL

Zondag 30 november 2025 VOL

Wildmenu 2025 

 

Amuse

Loempia gevuld met langzaam gegaard wildzwijn  en een vijgen chutney

 

Voorgerecht

Huis gerookte wilde eendenborst met gekarameliseerde eendenlever en stoofpeer

 

Soep

Heldere fazanten bouillon  met ravioli van paddenstoelen en zwarte truffel

 

Tussengerecht

Tartelette met rendang van haas, met gegrilde paksoi en vadouvan schuim

 

Hoofdgerecht

Ossobuco van ree en roze gebakken lende van hert met risotto van paddenstoelen

 

Dessert

Dessert van pruimen, amandel en koffie

 

€ 65,00 per persoon

 

 

 

Reserveren kan uitsluitend via mail, binnenkomst tussen 18:00 en 20:00.
Graag bij je reservering je telefoonnummer vermelden zodat we je kunnen bereiken.
Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl 

Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.

EEN-GOEI-LEVEN-LOGO-GROEN

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws