Maak uw keuze
Geniet van wildgerechten en de oogst van het seizoen op Landgoed Tongelaar.
Het Wild Pop-up restaurant gaat weer beginnen! En nog wel in het mooiste seizoen van het jaar: de herfst. Chef-kok Hans van der Steijn en zijn team serveren het wilddiner in the Barn bij het kasteel. Wees er snel bij want we zijn elk jaar heel snel volgeboekt! Dit zijn de beschikbare data dit jaar:
Vrijdag 21 november 2025 VOL
Zaterdag 22 november 2025 VOL
Zondag 23 november 2025 VOL
Vrijdag 28 november 2025 VOL
Zaterdag 29 november 2025 VOL
Zondag 30 november 2025 VOL
Wildmenu 2025
Amuse
Loempia gevuld met langzaam gegaard wildzwijn en een vijgen chutney
Voorgerecht
Huis gerookte wilde eendenborst met gekarameliseerde eendenlever en stoofpeer
Soep
Heldere fazanten bouillon met ravioli van paddenstoelen en zwarte truffel
Tussengerecht
Tartelette met rendang van haas, met gegrilde paksoi en vadouvan schuim
Hoofdgerecht
Ossobuco van ree en roze gebakken lende van hert met risotto van paddenstoelen
Dessert
Dessert van pruimen, amandel en koffie
€ 65,00 per persoon
Reserveren kan uitsluitend via mail, binnenkomst tussen 18:00 en 20:00.
Graag bij je reservering je telefoonnummer vermelden zodat we je kunnen bereiken.
Stuur een mailtje naar Emil: info@smaakmakersmill.nl
Kasteel Tongelaar is ambassadeur van Een Goei Leven in het Land van Cuijk; een positieve beweging die voor eerlijk en heerlijk eten uit onze regio staat. Wij proberen waar mogelijk produkten van 'hier' te gebruiken.
Tongelaar 12, 5451 HS Mill
Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!