• Maak uw keuze

Ricciotti Ensemble
Wanneer? 30/07/2019

Wat? Ricciotti Ensemble

Zomertournee Ricciotti Ensemble

Het leukste Symphonie-orkest van de wereld komt weer naar Tongelaar!

Het Ricciotti Ensemble is een straatsymfonieorkest dat bestaat uit 42 piepjonge, enthousiaste musici. Ze brengen live klassieke muziek op plekken waar je die normaal niet zo snel hoort; op straat, in een wei of asielzoekerscentrum, in een ziekenhuis of gevangenis. Maar ook in de Melkweg of Paradiso. hun motto: 'Kunst op straat'. De leden zijn afkomstig uit heel Nederland en nog studerend aan het conservatorium. Het repertoire heeft deze keer het thema Georgië. We hopen op mooi weer natuurlijk!

Na het succes van voorgaande optredens raden wij je aan om op tijd te komen en voor wie niet lang wil/kan staan: neem een stoeltje mee!

Aanvang 19:00 uur, toegang gratis. (Na afloop gaan ze met de pet rond) Kijk voor een impressie:

https://www.facebook.com/kasteeltongelaarmill/videos/780833582090851/

Ricciotti’s Georgia on my mind Tour met solist Levan Tskhadadze
(van Paliashvili tot Katie Melua)
27 jul t/m 10 aug ’19

Het Ricciotti verdiept zich deze zomer in de boeiende muziektraditie van Georgië. Dat doen ze samen met de Georgische klarinetvirtuoos Levan Tskhadadze. Tijdens Georgia on my mind spelen ze Georgische werken van onder andere Paliashvili, Tsintsadse en Lagidze. Ook lichte muziek van bijvoorbeeld de bekende Georgische zangeres Katie Melua komt aan bod. Na deze week touren door Nederland reist het Riciotti af naar het prachtige Georgië om daar muziek te maken in vluchtelingenkampen, hippe clubs, verzorgingstehuizen en andere verrassende plekjes. 

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws