• Maak uw keuze

Natuurfeestje Tongelaar

Natuurfeestje Tongelaar

Zondag 24 oktober vieren we de herfst met een kleinschalig Natuurfeestje. Deze middag staat in het teken van natuur-educatie, met leuke activiteiten voor het hele gezin, alleen op reservering!

Vrijwilligers van Brabants Landschap zorgen voor leuke en educatieve activiteiten voor kinderen van 4 tm 12 jaar in de weides en boomgaard bij het kasteel. Ga op zoek naar paddestoelen en natuurvoorwerpen op het Avonturenpad met de herfstspeurdoos of maak een oorwurmenhotel. Een echte bushcrafter brengt je de fijne kneepjes bij van het maken van vuur en de natuurprofessor geeft je mini-college in de kinderuniversiteit. Het terras op de binnenplaats is de hele dag geopend voor koffie, lunch of speciaalbiertjes van de kasteelbrouwerij.

Reserveren kan op de website van Brabants Landschap. Check voordat je gaat de meest actuele praktische info (de dan geldende corona-regels) op www.kasteeltongelaar.nl

Natuurfeestje Tongelaar
Zondag 24 oktober van 11:00 tot 17:00 uur
Tongelaar 12 5451 HS Mill
(Niet op Google maps rijden: navigatie Hoogedijk Mill invoeren)

Natuurfeestje Tongelaar wordt georganiseerd door Kasteel Tongelaar, Brabants Landschap, en Ontdek Mill. Alle activiteiten zijn onder voorbehoud van recente ontwikkelingen.

Geschreven op: 12/9

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws