• Maak uw keuze

Gratis gidswandelingen

Gratis gidswandelingen

Iedere vierde zondag van de maand vertrekt er om 10.00 uur een gratis gidswandeling op Landgoed Tongelaar met steeds een wisselend thema. Deelname is gratis, reserveren verplicht (max 20 personen) : 

Praktische informatie

Start: om 10.00 uur bij de poort van Kasteel Tongelaar.
Autonavigatie: Hoogedijk Mill invoeren, niet op Google maps rijden!

Zorg voor goede schoenen want het kan drassig zijn. Honden zijn (mits vriendelijk en goed aangelijnd) ook welkom. Rondje Tongelaar duurt ongeveer 1,5 uur. Aan het einde van de wandeling komen we terug op Kasteel Tongelaar waar je nog een bezoek kan brengen aan het informatiepunt van Brabants Landschap in de toren. Het infopunt en het kasteel zijn geopend van 10 tot 18 uur.

Goei Leven Lunch
Na afloop van de wandeling kun je genieten van een Goei Leven lunch: Soep van het Seizoen, zuurdesembrood en koffie of thee voor € 7,50 (normaal € 9,10). Kasteel Tongelaar en Brabants Landschap zijn trots ambassadeur van Een Goei Leven Land van Cuijk dat eerlijk en heerlijk eten met producten uit de regio centraal stelt. Reserveren voor de lunch is niet nodig.

Reserveren voor de wandeling kan via de website (max 20 personen): https://www.brabantslandschap.nl/activiteiten/rondje-tongelaar-8/

Geschreven op: 7/2

Contact

Tongelaar 12, 5451 HS Mill

Tel: 06 - 46 07 00 01
E-mail: info@smaakmakersmill.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van onze activiteiten!

Nieuws